Trenéři boxu

Box je jeden z nejvíce provozovaných bojových sportů na světě. Spočívá v tom, že člověk zasahuje soupeře, aniž by byl zasažen sám. Jedná se o pěstní souboj soupeřů podobné váhové kategorie v ringu. Box se dělí na amatérský a profesionální a mezi těmito dvěma druhy jsou opravdu velké rozdíly. Zápas se skládá z několika kol a může skončit vítězstvím na body nebo knokautem.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Tomáš Habr
Nabírá
0

0 hodnocení

Tomáš Habr

 

Sokolovská 836/40, Rýmařov
Ahoj! Soukromé tréninky boxu. Odpovědný a profesionální přístup. Trpělivost, dbám především na správnou techniku. Náročnost tréninku, individuálně podle aktuálního fyzického fondu každého žáka. Vždy s úsměvem.) Nejlepší čas je začít hned.)
Daniel Vlach
Nabírá
0

0 hodnocení

Daniel Vlach

 

Form Factory Fitness Center Vršovická, Vršovická, Praha 10-Vršovice
Lekce boxu jsou vhodné pro každého, kdo se chce naučit technikám boxu, zlepšit své pohybové schopnosti, zvýšit svou fyzickou kondici a také pro ty, kteří se chtějí jen zapotit a vyčistit si hlavu po psychicky náročném dni v běžném životě.
Martin Parlagi
Nabírá
0

0 hodnocení

Martin Parlagi

 

Studio Fighter's, Vaníčkova, Praha 6-Strahov
Boxu se věnuji od mládí a každý den jsem v kontaktu se sportovci, s mladými lidmi, kteří se chtějí posouvat vpřed. Můj profesionální přístup k svěřencům každý ocení, snažím se vždy individuálně upravit tréninky podle možností i požadavků klienta.
Alexander Vertskhayzer
Nabírá
5

1 hodnocení

Alexander Vertskhayzer

 

Táboritská 16/24, Praha 3
Učím dle klasické sovětské školy boxu - zamilovat se do boxu, mít z toho co největší potěšení a praxi. Přece jen box není jen o tom jak náhodně máchat rukama a nanášet údery ale i o strategickém myšlení.
Stanley Eschner
Nabírá
5

3 hodnocení

Stanley Eschner

 

Hlubočepy, Praha 5
Jsem prakticky jediný svěřenec Lukáše Konečného od kterého mám veškeré zkušenosti s tréninkem a techniky boxu, které předávám dál! Nabízím tréninky pro jednotlivce, tak i pro skupiny!