Trenéři squashe

Squash rozvíjí taktické myšlení, cílevědomost, schopnost soustředění a zlepšuje fyzickou kondici. Hra je určena pro dva hráče, hraje se za pomocí squashové rakety a míčku. Hraje se na uzavřeném squashovém kurtu. Zápas začíná podáním, při kterém si začínající hráč volí, na jaké straně bude podávat. Poté se hráči pravidelně střídají v úderech do doby, než jeden špatně odpálí. Míček se musí vždy dotknout čelní stěny.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Aleš Král
Nabírá
0

0 hodnocení

Aleš Král

 

Squash Aréna, Cholupická, Praha 12
(+ 2 další )
Nabízím squashové tréninky pro děti, začátečníky, mírně pokročilé i závodní hráče, sparing, herní a kondiční cvičení SQUASH LIVE WIN!
Michal Kraus
Nabírá
0

0 hodnocení

Michal Kraus

 

Rokycany
Trénuji jednotlivce i skupiny, začátečníky i pokročilé. Spíše individuální lekce než pravidelné tréninky, času již není mnoho... Ale v případě zájmu se určitě domluvíme :)
Petr Vosátka
Nabírá
4.9

7 hodnocení

Petr Vosátka

 

Squash - Holešovice, Jankovcova, Prague 7-Holešovice, Czechia
Tréninky squashe pro úplné či začínající hráčky a hráče všech věkových kategorií. Sparing pro mírně a středně pokročilé hráče. Trpělivost a přátelská atmosféra jsou samozřejmostí.
Jan Lempart
Nabírá
0

0 hodnocení

Jan Lempart

 

Brno
(+ 3 další )
U svých klientů se zaměřuji na jejich vlastní potenciál, jelikož jsme každý jedinečný a proto dávám přednost individuálnímu a kvalitnímu přístupu.
Adam Kilián
Nabírá
0

0 hodnocení

Adam Kilián

 

Ohradní, Praha 4
(+ 2 další )
Trénink má být zábavný a vysvětlení jednoduché :-)
Mgr. Lukáš Levínský
Nabírá
0

0 hodnocení

Mgr. Lukáš Levínský

 

HECTOR - Sport Centre & Restaurant, Malešická, Praha 10-Malešice
(+ 2 další )
Nabízím lekce squashe pro různé věkové a výkonnostní úrovně hráčů. Pokud se poohlížíte po někom, kdo zlepší Vaši hru a posune ji zase o kus dále, tak jste na správné adrese. Ke každému klientovi přistupuji naprosto individuálně.