Trenéři ledního hokeje

Lední hokej je jeden z nejrychlejších sportů, hráči na bruslích i vystřelený puk dosahují vysokých rychlostí. Lední hokej je týmový sport hraný na lední ploše. Každý tým má 6 hráčů. Hráči musí vykonávat více činností najednou – bruslení, držení hokejové hole, ovládání kotouče a zvládnutí častých fyzických kontaktů s protihráči. Rozvíjí tak obratnost, sebekontrolu a týmovou spolupráci. Cílem hry je vstřelit kotouč pomocí hokejové hole do branky soupeře a dosáhnout většího počtu střelených branek než soupeř.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Veronika Sládečková
Nabírá
0

0 hodnocení

Veronika Sládečková

 

Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov, Nové Mesto, Slovensko
(+ 3 další )
Volám sa Veronika Sládečková a som hokejová trénerka a chytávam partie amatérov v Bratislave ako moje hobby a pretože tento šport nadovšetko milujem.)
Cord Thomas
Nabírá
0

0 hodnocení

Cord Thomas

 

Na Poříčí 1041, 110 00 Nové Město, Czechia
Věnuji se oblastem: - Sportovní psychologie (zlepšení výkonu) - Koučování a poradenství v osobním rozvoji (spokojenost, stres/úzkost, sebevědomí, vztahy) - Mám zkušeností s hockeyovýma hráčema a dosáhli cíle napřiklad být v top 10 bodovací tabulky
Ondřej Leština
Nabírá
0

0 hodnocení

Ondřej Leština

 

Karlovy Vary
(+ 2 další )
Sport na anatomických základech a trénink přiměřený věku. Profesionální sportovní příprava Příprava podporující zdravý Pohyb - Spokojenější život
Ondřej Smrž
Nabírá
0

0 hodnocení

Ondřej Smrž

 

Ringhofferova 336, Velké Popovice
(+ 7 dalších )
Pracovat účelně, kvalitou nad kvantitou. Jsem velmi rád, že mohu dělat smysluplnou práci, která posouvá blíže k jejich cíli a to - stát se skvělým profesionálním hráčem hokeje, ale i dobrým člověkem.