Trenéři plavání

Nemusíte plavat jen prsa nebo kraul. Naučte se mnohem víc. Plavání zahrnuje mnoho způsobů a zkušený trenér vám v první řadě poradí, jak plavat konkrétní styl správně. Plavání je pro nás přirozené, patří k základním pohybovým dovednostem člověka. Plavání pomáhá s bolestmi zad, odbouráním stresu i spalováním kalorií. Je vhodné i pro lidi s nadváhou, protože nezatěžuje klouby.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Kateřina Mikulics
Nabírá
5

1 hodnocení

Kateřina Mikulics

 

Tábor
Sport není pouze o výkonech, je důležité, abyste se pohybem bavili a cítili se lépe. Chceš se naučit plavat, zlepšit svou techniku a ještě se u toho bavit? Ráda ti s tím pomůžu.
Lucie Kubešová Leišová
Nabírá
5

8 hodnocení

Jmenuji se Lucie, je mi 28 let a celkem 15 let jsem se vrcholově věnovala plavání, a to jak tomu bazénovému, tak i dálkovému a zimnímu. V současné době se ale zaměřuji hlavně na předávání své lásky k vodě dál, hlavně mým klientům.
Tibor Lukačovský
Nabírá
0

0 hodnocení

Tibor Lukačovský

 

Podoli, Podolská, Praha 4
Ahoj jmenuju se Tibor je mi 28 let a jsem sportovec a Biohacker. Jsem bývalý několikanásobný mistr ČR v plavání. Zaměřuji se na nápravu pohybového aparátu a pomoci od bolesti. Pomáhám lidem dosahovat lepších fyzických i psychických výsledků a zdraví.
Tomáš Salinger
Nabírá
0

0 hodnocení

Tomáš Salinger

 

Lázně AXA, Na Poříčí, Nové Město
(+ 2 další )
V Happy Swim® učíme lidi plavat. Bez stresu. S empatií. Odborně. Díky dlouholetým zkušenostem moc dobře víme, že každý jsme jiný, každý se učíme jinak, každý máme různé příběhy či motivace a podle toho k tomu přistupujeme.
Michal Matula
Nabírá
0

0 hodnocení

Michal Matula

 

Praha 11
(+ 1 další )
Zlepšovat se v plaveckých dovednostech není snadné, ale se zkušenostmi závodního plavce a trenéra vím, že to společně dokážeme snadněji, než byste čekali. Individuálními lekcemi, které pro Vás připravím přesně na míru, zlepšíme techniku, zvyšíme rychlost.
Martin Minha
Nenabírá
0

0 hodnocení

Martin Minha

 

Malletova 2350, Praha 9
Stojím si za tím, že krása plavání je v tom, že se dá dělat (a učit) v kterémkoliv věku. Přidanou hodnotou tohoto sportu je vliv na naše zdraví (tedy v případě, že ho provozujeme technicky správně). U dětí mám zásadní pravidlo: Vždy je musí trénink bavit!