Výživoví poradci

Vhodná výživa je jeden ze základních pilířů zdravého životního stylu. Vyvážená strava s dostatkem jednotlivých složek, minerálů i vitamínů vám pomůže dosáhnout cílů rychle, zdravě a udržitelně. S hledáním cesty vám pomůže nutriční terapeut, specialista či výživový poradce.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Lukáš Reisinger
Nabírá
0

0 hodnocení

Lukáš Reisinger

 

Česká republika
Chceš být zdravý a silný muž? 🏋️ Chceš se cítit dobře, být hrdý sám na sebe, lépe se stravovat a lépe zvládat stres? Když se zeptáš mých klientů, tak ti poví, že už nepijou, nemají deprese, jsou pyšní sami na sebe a lépe zvládají život.
Kateřina Siebeltová
Nabírá
0

0 hodnocení

Kateřina Siebeltová

 

Kdekoliv když budeš chtít, Bedřicha Smetany, České Budějovice 1
Nabízím konzultací stravovacího režimu, ať už z důvodu hubnutí, zkvalitnění stravy anebo hledání udržitelného způsobu stravování. Jako certifikovaná výživová poradkyně se zabývám hlavně nutričním složením, díky kterým se můžete zbavit chuti na sladké.
Veronika Plátová
Nabírá
0

0 hodnocení

Veronika Plátová

 

Ceske Budejovice, Czechia
(+ 1 další )
Cesta ke zdraví a spokojenosti může začít na našem talíři. Sama jsem několik let experimentovala s různými typy stravování (veganství, makrobiotika, raw, půsty), abych našla to, co plně koresponduje s mou konstitucí a typem osobnosti – jídelníček, který m
MUDr. Hana Mojžíšová
Nabírá
0

0 hodnocení

MUDr. Hana Mojžíšová

 

Praha 1
(+ 2 další )
Jsem vystudovaná dětská lékařka, atestovaná v oboru vnitřního lékařství. Absolvovala jsem postgraduální vzdělávání pro lékaře v oboru obezitologie dětí i dospělých (garant Česká Lékařská Komora) a akreditovaný kurz Poradce pro výživu společnosti Nutris.
Karel Feferonka
Nabírá
5

6 hodnocení

Karel Feferonka

 

DAFIT GYM, Vršovická, Praha 10-Vršovice
Nabízím své služby všem co se chtějí dostat do formy. Nejčastějšími klienty jsou Ti, kteří chtějí změnit svůj dosavadní životní styl a chtějí se posunout vpřed jak po straně fyzické tak i v oblasti stravování.