Trenéři funkčního tréninku

Silový trénink spočívá v posilování s vyšší váhou a nižšími počty opakování i sérií. Při funkčním tréninku se naučíte cviky správně provádět. Upřednostňuje kvalitu před intenzitou cviku a sestavuje se individuálně na základě vašich cílů. Obvykle se nevyužívají stroje, ale váha vlastního těla nebo pomůcky jako jsou kettlebells, činky, medicinbal, TRX a podobně.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
David Winkler
Nabírá
5

10 hodnocení

David Winkler

 

Brno
Jmenuji se David Winkler a jsem certifikovaný trenér fitness, moje specializace je funkční trénink, silový trénink a cvičení s vlastní vahou těla, které je vhodné pro začátečníky i pokročilé.
Sára Březinová
Nabírá
0

0 hodnocení

Ahoj, jmenuji se Sára a studuji Fakultu sportovních studií v Brně, od prosince mám kurz fitness trenéra a ráda se tomuto věnuji. :) Mám osobní a individuální přístup ke každému klientovi, zároveň se nebráním cvičení po dvojicích :)
Václav Mikšovský
Nabírá
0

0 hodnocení

Václav Mikšovský

 

Lannova třída 92/53, České Budějovice
Jmenuji se Václav Mikšovský a jsem beznadějně zamilovaný do pohybu. Vždycky mě fascinovalo lidské tělo a co všechno člověk může dokázat. Naučím tě úplné základy, techniku jak s činkou na zádech tak i s vlastní váhou. Chceš být lepší verze sama sebe ?
Martin Štoppl
Nabírá
5

2 hodnocení

Martin Štoppl

 

Praha
Jmenuji se Martin. Posilování se věnuji 12 let, silovým sportům se závodně věnuji 10 let. Jsem aktivní závodník, rozhodčí i pořadatel soutěží. Specializuji se na naturální trénink a orientaci ve výživě i doplňcích výživy.
Miroslav Sokol
Nabírá
0

0 hodnocení

Miroslav Sokol

 

Brno
Jsem silový, kondiční a movement trenér působící v Brně a okolí. Mým cílem je dostat každého na vlastní vrchol svých fyzických schopností, aby se pak lidé mohli sami rozhodnout, jakou cestou se chtějí dále vydat. Tělo a mysl je to jediné, co máme.
Kateřina Siebeltová
Nabírá
0

0 hodnocení

Kateřina Siebeltová

 

Pod školou, Černošice
Silový a kondiční trénink je vhodný doplněk pro jakýkoli sport! Tréninky uzpůsobím vašim cílům i kondici. Nebojte se jej zařadit k vašim každodenním aktivitám.
Roksolana Busko
Nabírá
5

1 hodnocení

Roksolana Busko

 

Fitness centrum Padera Gym, V Lužích, Praha-Libuš
Zaměření: -Tvorba správných návyků pro kondiční cvičení a posilování -Kruhový a intervalový trénink -Závodní příprava a odborné konzultace-POWERLIFTING -Nabírání svalové hmoty a redukce tělesného tuku -Osobní i skupinové tréninky
Tomáš Medynský
Nabírá
5

1 hodnocení

Tomáš Medynský

 

Jeremenkova 51, Praha 4
Zlepšení kondice, síly, návrat po zranění. Profi, výkonnostní sport, hobby.
Ondřej Kredba
Nabírá
5

2 hodnocení

Ondřej Kredba

 

Los Podolos, Jeremenkova, Praha 4-Podolí
Vedu kondiční tréninky tak, aby měly hlavu a patu, a zároveň aby byly efektivní a bavily vás i mě. K tomu cíli dovedu rád i Tebe!
Petra Prokopová
Nabírá
5

3 hodnocení

Petra Prokopová

 

Butovická 837/41, Praha 5-Jinonice
(+ 1 další )
Sportujte s lehkostí. Klienty učím správně se hýbat a vnímat své tělo. Pomáhám s návratem k pohybu po zraněních a úrazech, zlepšit kondici či sportovní výkony. Jsem certifikovanou trenérkou metody DNS prof. P. Koláře.