Trenéři jógy

Díky józe dosáhnete rovnováhy mezi myslí a tělem. Vaše mysl bude klidná. V józe se soustředíte na přítomný okamžik, svůj dech a pozici těla. Jóga má více podob, může být pomalá a relaxační nebo naopak dynamická. Vždy záleží na konkrétní praxi jako je např. Vinyasa power jóga, Hatha jóga, Ashtanga jóga. Jóga posiluje svaly, zlepšuje činnost vnitřních orgánů, zlepšuje koncentraci a uvolňuje mysl.

Hledat a filtry

Hledání

Chcete začít sportovat? Zobrazte si seznam sportů, které refcoach nabízí a najděte ten pravý pro vás.

Najít sport
Výsledky vyhledávání
Seřadit:
Jana Jakušev Šrýtrová
Nabírá
0

0 hodnocení

Jana Jakušev Šrýtrová

 

Radotín, Praha 16
Individuální péče v oblasti sportu a relaxace. Potřebujete relaxovat? Cítíte se unavení a bez energie? Bez parťáka ztrácíte motivaci ke cvičení? Trápí vás bolesti zad? Vyberte si z nabídky mých lekcí na www.wellnessmanager.cz Těším se na vás!
Marie Linhart Bindzar
Nabírá
0

0 hodnocení

Marie Linhart Bindzar

 

INNER VIBE, Svobodova, Prague 2-Vyšehrad, Czechia
Nejdůležitejší v mém životě je vášeň. Baví mne cokoliv dobrého, co má sílu změnit svět v lepší místo. Zdravý životní styl, balance, touha po rozvoji. Tak začala má cesta jogy a poznání.
Veronika Plátová
Nabírá
0

0 hodnocení

Veronika Plátová

 

Ceske Budejovice, Czechia
Ať už se rozhodnete pro dynamické nebo klidné jógové lekce, budeme vždy klást důraz na spravné provedení pozic a především na správnou techniky dechu tak, aby vám jóga přinášela co největší benefity na všech úrovních.
Nastya Pashinova
Nabírá
0

0 hodnocení

Nastya Pashinova

 

Euforie – Fitness & Wellness Karlín, Sokolovská, Karlín
(+ 3 další )
Výhodou je individuální přístup jak pro začínajícího tak i pokročilého klienta, který chce posunout své praktikování jógy na novou úroveň
Olga Bubnova
Nabírá
0

0 hodnocení

Olga Bubnova

 

Korunní 21, Praha 2
(+ 2 další )
Pomohu vám, aby se vaše tělo cítilo lépe a tím společně zlepšíme váš životní styl.
Michaela Holznerová
Nabírá
4.9

1 hodnocení

Individuální i skupinové lekce jógy Vedu především lekce hatha vyniasa jógy s důrazem na správné provedení ásán, správné dýchání a uvolnění mysli. Věnuji se také těhotenské józe a dalším více relaxačním stylům, jako je moje milovaná yin yoga
Kristýna Vacková
Nabírá
0

0 hodnocení

Kristýna Vacková

 

Praha–Smíchov
(+ 1 další )
Nabízím výuku jógy v jejích tradičních formách, upravenou pro potřeby nás pracujících na Západě.:) Ať už se jedná o skupinovou výuku, soukromé lekce, office jógu či online, vždy upravuji lekci na míru klientům, ať už potřebujete nakopnout nebo zklidnit.
Jana Bénová
Nabírá
0

0 hodnocení

Jana Bénová

 

Praha
Při vedení lekcí dbám na anatomicky správné a bezpečné provedení pozic. S jógou můžete začít opravdu kdykoli i s jakýmkoli zdravotním omezením. Ráda budu Vaší průvodkyní na cestě za zdravým a funkčním tělem, uvolněnou a klidnou myslí.